Lieve gasten,

 

Al ruim 45 jaar staan onze deuren 7 dagen per week open om jullie dagelijks de lekkerste gerechten te serveren - iets waar wij ontzettend trots op zijn.

 

Hoewel wij dit, dag in dag uit, met veel plezier hebben gedaan, hebben we besloten om vanaf komend najaar nieuwe openingstijden te hanteren.

 

Per augustus 2022 zullen wij op dinsdags gesloten zijn (feestdagen uitgezonderd). Uiteraard kunt u alle andere dagen van de week nog wél bij ons terecht voor een gezellig diner of voor de afhaal.

 

Ondanks deze kleine wijziging blijft de smaak en beleving verder zoals u van ons gewend bent, en dat hopen wij nog vele jaren te mogen bieden.

 

Bedankt voor jullie vertrouwen en tot snel bij restaurant Indrapoera !

 

Han  &  Huan

 

———————

Nieuwe openingstijden per 1 augustus 2022

Ma-Vr: 13:00 - 21:00

Dinsdag: gesloten*

Za-Zo: 12:00 - 22:00

*m.u.v. feestdagen

 

De traditionele Oosterse keuken

De oosterse keuken is bij menig bekend, met name de bekende paradepaardjes. Maar er is veel meer. Naast al het traditionele, serveren wij ook een scala aan exclusieve, aan te bevelen gerechten waaronder yew kok ha (chin. garnalen met diiverse groenten en cashewnoten, babi zhang (gefrituurde magervarkens vlees met kantonese soja saus, kuan bo ngau (biefstuk met div. groenten in pittige gekruide saus.

Bij restaurant Indrapoera maakt u kennis met die veelzijdige Chinese eetcultuur, die ook nog eens per district verschilt. Een oog- en tongstrelende ontdekkingsreis door heel China om te genieten van de meest uiteenlopende smaken.

Indrapoera vormt hierbij uw oosterse culinaire kompas. Laat u verrassen en ga de uitdaging aan. Wij zorgen voor de juiste sfeer en heerlijk eten, u voor de juiste smaakpapillen.

Online bestellen

Ga naar onze bestelsite https://www.e-food.nl/leiderdorp/indrapoera-leiderdorp. Wij zijn druk bezig om de bestelsite op te zetten en het volledige menu online te plaatsen. Betalen is direct mogelijk via iDeal.

Het restaurant

Het restaurant Indrapoera Leiderdorp bestaat sinds 1975 aan de eerste straat van Leiderdorp. Het restaurant heeft 2 zalen, een hoofdzaal en een bijzaal. De hoofdzaal beschikt over 60 zitplekken.

De bijzaal met 30 zitplekken kan apart gereserveerd worden voor speciale werk- of familiegelegenheid. Voor het reserveren van de hele bijzaal geldt een klein bijdrage. Voor meer informatie en het reserveren kunt u contact met ons opnemen. Bij geen gehoor kunt u ook bellen naar 071-5411335.

Catering

Voor speciale gelegenheid op locatie bieden wij ook catering aan. U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie over de beschikbaarheid en mogelijke arrangements. Bij geen gehoor kunt u ook bellen naar 071-5411335.