De traditionele Oosterse keuken

De oosterse keuken is bij menig bekend, met name de bekende paradepaardjes. Maar er is veel meer. Naast al het traditionele, serveren wij ook een scala aan exclusieve, aan te bevelen gerechten waaronder yew kok ha (chin. garnalen met diiverse groenten en cashewnoten, babi zhang (gefrituurde magervarkens vlees met kantonese soja saus, kuan bo ngau (biefstuk met div. groenten in pittige gekruide saus.

Bij restaurant Indrapoera maakt u kennis met die veelzijdige Chinese eetcultuur, die ook nog eens per district verschilt. Een oog- en tongstrelende ontdekkingsreis door heel China om te genieten van de meest uiteenlopende smaken.

Indrapoera vormt hierbij uw oosterse culinaire kompas. Laat u verrassen en ga de uitdaging aan. Wij zorgen voor de juiste sfeer en heerlijk eten, u voor de juiste smaakpapillen.

Het restaurant

Naast het gebruikelijke afhalen biedt het restaurant een wokbuffet aan voor grotere gezelschapppen.

Voor speciale werk- of familiegelegenheden beschikt het restaurant ook over een aparte ruimte die plek biedt tot 30 personen. Voor het reserveren van deze ruimte en een arrangement kunt u het beste ons bellen voor 16:00 (bij geen gehoor bel 0643494818).



Download hier onze restaurantkaart van "INDRAPOERA" Leiderdorp

>> Menukaart <<