De traditionele Oosterse keuken

De oosterse keuken is bij menig bekend, met name de bekende paradepaardjes. Maar er is veel meer. Naast al het traditionele, serveren wij ook een scala aan exclusieve, aan te bevelen gerechten waaronder yew kok ha (chin. garnalen met diiverse groenten en cashewnoten, babi zhang (gefrituurde magervarkens vlees met kantonese soja saus, kuan bo ngau (biefstuk met div. groenten in pittige gekruide saus.

Bij restaurant Indrapoera maakt u kennis met die veelzijdige Chinese eetcultuur, die ook nog eens per district verschilt. Een oog- en tongstrelende ontdekkingsreis door heel China om te genieten van de meest uiteenlopende smaken.

Indrapoera vormt hierbij uw oosterse culinaire kompas. Laat u verrassen en ga de uitdaging aan. Wij zorgen voor de juiste sfeer en heerlijk eten, u voor de juiste smaakpapillen.

Corona maatregelen

Wegens de nieuwe maatregelen van de overheid moeten we helaas het restaurant sluiten vanaf 14 oktober 2020. Afhaal is nog altijd mogelijk en wij staan zoals altijd voor u klaar. Indien u wilt bestellen, bel dan alstublieft even op. Alvast veel dank voor uw medewerking en wij hopen dat er gauw een einde komt aan deze crisis.

Online bestellen

Ga naar onze bestelsite https://www.e-food.nl/leiderdorp/indrapoera-leiderdorp. Wij zijn druk bezig om de bestelsite op te zetten en het volledige menu online te plaatsen. Betalen is direct mogelijk via iDeal.

Het restaurant

Het restaurant Indrapoera Leiderdorp bestaat sinds 1975 aan de eerste straat van Leiderdorp. Het restaurant heeft 2 zalen, een hoofdzaal en een bijzaal. De hoofdzaal beschikt over 60 zitplekken.

De bijzaal met 30 zitplekken kan apart gereserveerd worden voor speciale werk- of familiegelegenheid. Voor het reserveren van de hele bijzaal geldt een klein bijdrage. Voor meer informatie en het reserveren kunt u contact met ons opnemen. Bij geen gehoor kunt u ook bellen naar 071-5411335.

Catering

Voor speciale gelegenheid op locatie bieden wij ook catering aan. U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie over de beschikbaarheid en mogelijke arrangements. Bij geen gehoor kunt u ook bellen naar 071-5411335.Download hier onze restaurantkaart van "INDRAPOERA" Leiderdorp

>> Menukaart restaurant << 

(Let op, dit is geen afhaalkaart)