De traditionele Oosterse keuken

De oosterse keuken is bij menig bekend, met name de bekende paradepaardjes. Maar er is veel meer. Naast al het traditionele, serveren wij ook een scala aan exclusieve, aan te bevelen gerechten waaronder yew kok ha (chin. garnalen met diiverse groenten en cashewnoten, babi zhang (gefrituurde magervarkens vlees met kantonese soja saus, kuan bo ngau (biefstuk met div. groenten in pittige gekruide saus.

Bij restaurant Indrapoera maakt u kennis met die veelzijdige Chinese eetcultuur, die ook nog eens per district verschilt. Een oog- en tongstrelende ontdekkingsreis door heel China om te genieten van de meest uiteenlopende smaken.

Indrapoera vormt hierbij uw oosterse culinaire kompas. Laat u verrassen en ga de uitdaging aan. Wij zorgen voor de juiste sfeer en heerlijk eten, u voor de juiste smaakpapillen.

corona maatregel 

volgens overheid moet we de restaurant sluiten na 14 oktober om 22:00, 

maarde afhaal is nog altijd , wij staan klaar voor jullie. bezorgen is momentiel mogelijk tijdens corona 

crisis, maar moet even bellen om over te liggen met de bediening of het uit komen. dank u voor alle 

meedewerking , we hopen dat snel weer alles normaal worden ! groetjes en sterkte aan iedereen !

 

Online bestellen

Ga naar onze bestelsite https://www.e-food.nl/leiderdorp/indrapoera-leiderdorp. Wij zijn druk bezig om de bestelsite op te zetten en het volledige menu online te plaatsen. Betalen is direct mogelijk via iDeal.

Het restaurant

Het restaurant Indrapoera Leiderdorp bestaat sinds 1975 aan de eerste straat van Leiderdorp. Het restaurant heeft 2 zalen, een hoofdzaal en een bijzaal. De hoofdzaal beschikt over 60 zitplekken.

De bijzaal met 30 zitplekken kan apart gereserveerd worden voor speciale werk- of familiegelegenheid. Voor het reserveren van de hele bijzaal geldt een klein bijdrage. Voor meer informatie en het reserveren kunt u contact met ons opnemen. Bij geen gehoor kunt u ook bellen naar 071-5411335.

Catering

Voor speciale gelegenheid op locatie bieden wij ook catering aan. U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie over de beschikbaarheid en mogelijke arrangements. Bij geen gehoor kunt u ook bellen naar 071-5411335.Download hier onze restaurantkaart van "INDRAPOERA" Leiderdorp

>> Menukaart restaurant << 

(Let op, dit is geen afhaalkaart)